Kjør Me Ved | Kontakt
15799
page-template-default,page,page-id-15799,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kontakt

Kontakt: Kulturkonsulent Leah Henriette Rafoss.
Epost: leah.henriette.rafoss@kvinesdal.kommune.no
Faglig bakgrunn som pedagog og jobber nåværende som kulturkonsulent i barne- og ungdomsarbeid. Ansvarlig for drift av trafikksikkerhetstiltaket «Kjør me ved» og etableringen av mekkeklubben «Ein plass å ver».
«Kjør me ved» har tidligere vært bygget på faglig teori hentet fra nettverks- og åpen dialogmetode i kontakten med ungdommene som har vært styrende for kommunikasjonen. Dette har tidligere vært et folkehelsearbeid som nå er satt inn i drift innenfor kulturarbeidet i kommunen og som bygges i stor grad av brukermedvirkning av ungdommene.
Innholdet i «Kjør me ved» er skapt på nettverksmøter sammen med ungdommer som sitter i arbeidsgruppe, der deres egne refleksjoner omkring temaet er hovedfokuset. Målet med arbeidet i «Kjør me ved» er å endre risikofylt adferd i trafikken ved å skape gode holdninger blant all ungdom som ferdes eller skal ferdes i trafikken.
«Kjør me ved» er en unik arena for kommunikasjon og refleksjon blant ungdom.
Nettside, Facebook og andre sosiale medier er plattformene som blir brukt for å spre budskapet og for å sikre kommunikasjon til lokal samfunnet for å opprettholde fokuset på trafikksikkerhet.

Send meg en melding